הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
2 כוסות קמח
2 כפות סוכר
1 כפית מלח
כ300 גרם גבינת שמנת
כ 200 גרם חמאה קרה
2 כפות שמנת חמוצה
2 כפיות תמצית וניל למילוי:
1 כוס סוכר
2 כפיות קינמון טחון
ק/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים
כוס שוקולד צ'יפס
4 כפיות ריבת תפוזים
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1. הניחו את הקמח, סוכר, והמלח בקערת מערבל גדולה וערבבו במהירות נמוכה. הוסיפו את הגבינה והחמאה וערבבו עד לקבלת בצק "פירורי".
2. ערבבו את השמנת החמוצה והווניל בקערה נפרדת. הוסיפו את התערובת לבצק. ערבבו עד לקבלת בצק רך. חלקו את הבצק ל4 חלקים שווים וצרו עיגול שטוח מכל חלק. עטפו כל אחד בניילון וקררו לשעה אחת לפחות.
3. הניחו את הסוכר והקינמון בקערה קטנה וערבבו. הוסיפו את אגוזי הפקאן והשוקולד צ'יפס. חממו תנור לחום של כ 200 מעלות.
4. הוציאו את הבצק מהמקרר. רדדו כל חלק על משטח מקומח לעיגול בקוטר של כ 35 ס"מ.
5. מרחו את המילוי ממרכז הבצק לשוליו. חיתכו את הבצק עם המילוי ל 12 משולשים ארוכים. גלגלו את הבצק מהבסיס לקצהו. הניחו את הרוגלך על תבניות משומנות. ואפו כ 30 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
