הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
כ1.5 כוסות קמח
3/4 כוס חמאה קרה
1/2 כוס שמנת חמוצה
1 כפית תמצית וניל
למילוי:
1/3 כוס ריבה בכל טעם
כ 100 גרם שוקולד לבן קצוץ דק
2 כפות סוכר
1 כפית קינמון
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1. הניחו את הקמח בקערה, חיתכו פנימה את החמאה, ערבבו פנימה את השמנת והוניל. על משטח מקומח לושו את הבצק כ 10 פעמים. חלקו ל3.
2. על משטח מקומח, רדדו כל חלק ל עיגול בקוטר של כ35 ס"מ. פזרו כ 2 כפות ריבה על כל חלק.השתמשו בשליש מהשוקולד הלבן ופזרו אותו על הריבה. עשו כך בשלושת החלקים.
3. חתכו כל עיגול למשולשים גבוהים וגלגלו כל משולש לצורת רוגלך.
4. בקערה קטנה ערבבו את הסוכר והקינמון, ופזרו על כל רוגלך.
5. אפו בתנור למשך כ 20 דקות בחום של 190 מעלות. קררו.
מגיש:
מקור: CAKES-R-US
שתף את המתכון
