חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוגלך שוקולד לבן-משמש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

brשימו לב: ניתן לשנות את המילוי לכל טעם שרק תרצו-השמיים הם הגבול
רוגלך שוקולד לבן-משמש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

brשימו לב: ניתן לשנות את המילוי לכל טעם שרק תרצו-השמיים הם הגבול
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
כ1.5 כוסות קמח
3/4 כוס חמאה קרה
1/2 כוס שמנת חמוצה
1 כפית תמצית וניל
למילוי:
1/3 כוס ריבה בכל טעם
כ 100 גרם שוקולד לבן קצוץ דק
2 כפות סוכר
1 כפית קינמון
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1. הניחו את הקמח בקערה, חיתכו פנימה את החמאה, ערבבו פנימה את השמנת והוניל. על משטח מקומח לושו את הבצק כ 10 פעמים. חלקו ל3.
2. על משטח מקומח, רדדו כל חלק ל עיגול בקוטר של כ35 ס"מ. פזרו כ 2 כפות ריבה על כל חלק.השתמשו בשליש מהשוקולד הלבן ופזרו אותו על הריבה. עשו כך בשלושת החלקים.
3. חתכו כל עיגול למשולשים גבוהים וגלגלו כל משולש לצורת רוגלך.
4. בקערה קטנה ערבבו את הסוכר והקינמון, ופזרו על כל רוגלך.
5. אפו בתנור למשך כ 20 דקות בחום של 190 מעלות. קררו.
מגיש: marytubr
מקור: CAKES-R-US
שתף את המתכון