חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוגלך שמרים מתוק עם קינמון וצימוקים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוגלך שמרים מתוק עם קינמון וצימוקים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
1 כוס חמאה
4 כוסות קמח
1 כפית מלח
1/4 כוס סוכר
1 קובית שמרים
1 כוס שמנת מתוקה
3 חלמוני ביצה למילוי:
1/4 כוס סוכר
2 כפיות קינמון
1/4 כוס אגוזים קצוצים
1/4 כוס צימוקים
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1. ערבבו את החמאה עם המצרכים היבשים עד לקבלת בצק "פירורי". פוררו את השמרים לתוך השמנת וערבבו פנימה את חלמוני הביצה. הוסיפו את התערובת ה"רטובה" לתערובת ה"יבשה". קררו למשך 3-4 שעות או יותר. חיתכו 1/3 מהבצק ורדדו אותו לעלה דק.
2. ערבבו את הסוכר, הקינמון והאגוזים ופזרו על הבצק. הוסיפו צימוקים במקומות אקראיים.
3. חיתכו למשולשים וגלגלו כל חלק מהבסיס לקצהו. הניחו על תבנית משומנת היטב. חיזרו על הצעדים עם שאר הבצק. השאירו בטמפ' החדר למשך כ 30 דקות. אפו כ 15-20 דקות או עד שמזהיב קלות.
מגיש: marytubr
מקור:
שתף את המתכון