חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוזטה - חלב שקדים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

* הערות: br1. טוב לחולי סכרת. br br2. לא להפריז באכילת שקדים
רוזטה - חלב שקדים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

* הערות: br1. טוב לחולי סכרת. br br2. לא להפריז באכילת שקדים
הוראות הכנה
מרכיבים
שקדים לא קלופים ולא מולבנים, אלא שקדים בקליפתם החומה בלבד.
מים
על כל 1 חלק של שקדים 4 חלקים של מים
אופן ההכנה
1. מרתיחים מים, מכניסים את השקדים אל תוך המים ומכבים את האש. מחכים עד שאפשר
יהיה להכניס את היד למים, מוציאים את השקדים, קולפים טוחנים אותם.
2. משרים את השקדים הטחונים בכלי עם המים ביחס של 1 חלק שקדים + 4 חלקים מים.
3. לוקחים בד גזה מעבירים בתוכו את השקדים הטחונים וסוחטים את הנוזלים.
4.מוזגים לבקבוקים מעוקרים (מפוסטרים), מצננים.
5. לרוויה.
6. מפירורי השקדים שנשארו לנו אפשר לעשות הגוון שימושים: לקלות ולהוסיף לפירורי לחם
לציפוי שניצלים, לציפוי עוגות, לדגני בוקר, ליוגורט.
מגיש: סיטרין
מקור: מהבית
שתף את המתכון