הוראות הכנה
מרכיבים
50 גר' גורגונזולה מגורדת גס
מלח פלפל
מוסקט -לפי טעם
שמנת מתוקה - 100cc
וזהו!!
אופן ההכנה
שופכים השמנת למחבת חמה, מתבלים על-פי הטעם (המוסקט, אני ממליץ לגרד מאגוז שלם ולא להשתמש באבקות בשל התרכבותן עם האויר) כשהשמנת בקבלת סמיכות- לפי הבועות אפשר לראות זאת,ומוסיפים את הגבינה ומורידים מהאש תוך כדי ערבוב.
רמת הסמיכות של הרוטב ניתנת לשליטה ע"י ההסמכה של השמנת, ניתן לחמם אותה , לתבלה ולהוסים את הגבינה בעודה חמה במקרה ורוצים את הרוטב אספרגוס או סלט. לא מומלץ להוסיף פרמזן!
מגיש:
מקור: איטליה 🙂
שתף את המתכון