הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת פסטה פנה או ריגטוני
450 ג' בצל קצוץ
2-3 שיני שום
11/2 ק"ג דלעת חתוכה לקוביות
150 ג' חמאה
3/4 -1/2 כוס עגבניות מרוסקות
מלח, פלפל שחור
אופן ההכנה
1.בסיר רחב מאדים 100 ג' חמאה ,את הבצל והדלעת, האידוי צריך להיות איטי, מעל להבה בינונית נמוכה. כשהכול רך, מוסיפים עגבניות, מתבלים בשום, מלח, פלפל שחור. מבשלים מעל להבה נמוכה.
2.במקביל מבשלים את הפסטה.
3.לפני סוף הבישול מוסיפים את יתרת החמאה, מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה לסיר. מערבבים יחד 2 דקות.
מגיש:
מקור: נענע
שתף את המתכון
