הוראות הכנה
מרכיבים
7 כוסות מי ברז
3 כוסות סוכר חום דמררה
½1 כוסות חומץ תפוחים
½1 כוסות רסק עגבניות
½ כוס רוטב סויה
1/3 כוס אבקת קורנפלור
סיר או קלחת
אופן ההכנה
מוזגים בסיר, או קלחת 6 כוסות מים, סוכר חום, חומץ, רסק עגבניות ורוטב סויה - מביאים לרתיחה תוך בחישה - מנמיכים את האש.
מוזגים כוס מים בקערה נפרדת , מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים היטב. מוסיפים באיטיות ותוך בחישה לסיר הרותח ומביאים לרתיחה נוספת.
מצננים היטב ושומרים בקרור.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
