הוראות הכנה
מרכיבים
½ כוס רוטב טריאקי ("קיקומן") מקורי
½ כוס סילאן (דבש תמרים)
2 כפות דבש
1 ס"מ שורש זנגביל מגורד דק
½ כוס מים קרים +1 כף עמילן תירס (קורנפלור)
אופן ההכנה
להוסיף את כל המרכיבים (חוץ המים והקורנפלור- שיוספו אח"כ), לסיר קטן. לחמם מספר דקות ולערבב (לא להרתיח). לערבב את הקורנפלור עם המים הקרים ולהוסיף לתמיסה. לערבב ולהביא לרתיחה על אש קטנה, תוך ערבוב. כאשר התמיסה נעשית צלולה ומסמיכה, להמשיך לחמם ולערבב עד הופעת בועות רתיחה. לכבות מיד. לצנן מעט ולהעביר לצנצנת עם סגירה טובה.
לפני הגשה יש לחמם את הרוטב (אם היה בקרור).
מגיש:
מקור: מקורי
שתף את המתכון
