חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוטב טריאקי ביתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב טריאקי מקורי ("קיקומן") הוא מלוח ומרוכז מאד. כדי להכין את הרוטב הביתי יש brלהוסיף לרוטב המקורי מספר מרכיבים - והתוצאה סמיכה ומתקתקה להשריית עוף br או ירקות להקפצה. brאפשר גם להוסיפו לספגטי מבושלים.
רוטב טריאקי ביתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב טריאקי מקורי ("קיקומן") הוא מלוח ומרוכז מאד. כדי להכין את הרוטב הביתי יש brלהוסיף לרוטב המקורי מספר מרכיבים - והתוצאה סמיכה ומתקתקה להשריית עוף br או ירקות להקפצה. brאפשר גם להוסיפו לספגטי מבושלים.
הוראות הכנה
מרכיבים
½ כוס רוטב טריאקי ("קיקומן") מקורי
½ כוס סילאן (דבש תמרים)
2 כפות דבש
1 ס"מ שורש זנגביל מגורד דק
½ כוס מים קרים +1 כף עמילן תירס (קורנפלור)
אופן ההכנה
להוסיף את כל המרכיבים (חוץ המים והקורנפלור- שיוספו אח"כ), לסיר קטן. לחמם מספר דקות ולערבב (לא להרתיח). לערבב את הקורנפלור עם המים הקרים ולהוסיף לתמיסה. לערבב ולהביא לרתיחה על אש קטנה, תוך ערבוב. כאשר התמיסה נעשית צלולה ומסמיכה, להמשיך לחמם ולערבב עד הופעת בועות רתיחה. לכבות מיד. לצנן מעט ולהעביר לצנצנת עם סגירה טובה.
לפני הגשה יש לחמם את הרוטב (אם היה בקרור).
מגיש: amitsur
מקור: מקורי
שתף את המתכון