הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל קצוץ
2 שני שום, קצוצות
2 עגבניות קלופות
3 כפות רסק עגבניות
2 כוסות מי ברז
6 כפות שמן זית
½ כפית מלח (לבדוק את המלח בפסטה לפני תיבול)
½ כפית פלפל שחור טחון(אפשר פחות)
¼ כוס בזיליקום טרי וקצוץ (אם אין, אפשר ¼ כפית בזיליקום יבש}
קורט-אורגנו יבש
½ כפית סוכר
אופן ההכנה
לצקת שמן לסיר בישול ולטגן עד לשקיפות בצל קצוץ,להוסיף שום ולערבב.
לגרר עגבניות במגררת (ללא הקליפה) ולהוסיף לבצל, לערבב היטב ולבשל 30 דקות על להבה נמוכה, לערבב מידי פעם.
להוסיף מים, רסק עגבניות, מלח, סוכר, אורגנו, בזיליקום, פלפל.
לערבב היטב ולהביא לרתיחה.
לבשל 5 דקות נוספות ולהנות.
הערה: אפשר לוותר על העגבניות ואז להפחית בכמות המים גם,פחות 1/2 כוס.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון
