חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוטב לפסטה פשוט וטעים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כולם אוהבים פסטה, במיוחד כשהכנת הרוטב קלה והתוצאה טעימה ומעניינת. brאפשרות וגם מומלץ לפזר מעל הפסטה מתובלת ברוטב גבינת פרמזן מגוררת ולחמם 1דקה במיקרוגל.
רוטב לפסטה פשוט וטעים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כולם אוהבים פסטה, במיוחד כשהכנת הרוטב קלה והתוצאה טעימה ומעניינת. brאפשרות וגם מומלץ לפזר מעל הפסטה מתובלת ברוטב גבינת פרמזן מגוררת ולחמם 1דקה במיקרוגל.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל קצוץ
2 שני שום, קצוצות
2 עגבניות קלופות
3 כפות רסק עגבניות
2 כוסות מי ברז
6 כפות שמן זית
½ כפית מלח (לבדוק את המלח בפסטה לפני תיבול)
½ כפית פלפל שחור טחון(אפשר פחות)
¼ כוס בזיליקום טרי וקצוץ (אם אין, אפשר ¼ כפית בזיליקום יבש}
קורט-אורגנו יבש
½ כפית סוכר
אופן ההכנה
לצקת שמן לסיר בישול ולטגן עד לשקיפות בצל קצוץ,להוסיף שום ולערבב.
לגרר עגבניות במגררת (ללא הקליפה) ולהוסיף לבצל, לערבב היטב ולבשל 30 דקות על להבה נמוכה, לערבב מידי פעם.
להוסיף מים, רסק עגבניות, מלח, סוכר, אורגנו, בזיליקום, פלפל.
לערבב היטב ולהביא לרתיחה.
לבשל 5 דקות נוספות ולהנות.
הערה: אפשר לוותר על העגבניות ואז להפחית בכמות המים גם,פחות 1/2 כוס.
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: ביתי
שתף את המתכון