חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוטב עגבניות פיקנטי עם חצילים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב עגבניות פיקנטי עם חצילים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חציל בינוני חתוך לקוביות בינוניות
1 גבעול בצל ירוק קצוץ ומופרד לחלק לבן וחלק ירוק
1 עגבניה חתוכה לקוביות
רבע פלפל צ'ילי קצוץ דק
1.5 כפות רסק עגבניות
1.5 כוסות מים
1.5 כפיות מלח
רבע כפית פלפל שחור
רבע כפית סוכר
שליש כוס שמן
אופן ההכנה
מחממים את השמן במחבת. מטגנים את החצילים בשמן להזהבה קלה. מוסיפים את החלק הלבן של הבצל הירוק, ואת הצ'ילי ומטגנים יחד כדקה. מוסיפים את העגבנייה ומערבבים יחד. מוסיפים את רסק העגבניות, המים, המלח, הסוכר והפלפל השחור ומערבבים יחד. מוסיפים את החלק הירוק של הבצל, מערבבים, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש לבישול של כרבע דעה עד עשרים דקות, להתרככות החצילים.
מגישים יחד עם דגים או אורז כמנה חמה, או כסלט פיקנטי קר.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון