הוראות הכנה
מרכיבים
1 חציל בינוני חתוך לקוביות בינוניות
1 גבעול בצל ירוק קצוץ ומופרד לחלק לבן וחלק ירוק
1 עגבניה חתוכה לקוביות
רבע פלפל צ'ילי קצוץ דק
1.5 כפות רסק עגבניות
1.5 כוסות מים
1.5 כפיות מלח
רבע כפית פלפל שחור
רבע כפית סוכר
שליש כוס שמן
אופן ההכנה
מחממים את השמן במחבת. מטגנים את החצילים בשמן להזהבה קלה. מוסיפים את החלק הלבן של הבצל הירוק, ואת הצ'ילי ומטגנים יחד כדקה. מוסיפים את העגבנייה ומערבבים יחד. מוסיפים את רסק העגבניות, המים, המלח, הסוכר והפלפל השחור ומערבבים יחד. מוסיפים את החלק הירוק של הבצל, מערבבים, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש לבישול של כרבע דעה עד עשרים דקות, להתרככות החצילים.
מגישים יחד עם דגים או אורז כמנה חמה, או כסלט פיקנטי קר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
