חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוטב עידית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פירוש המונחים: br"רדיקסיון "= תרכיז תבלינים. br"לייזון "= קשירה ועידון ע"י שמנת וחלמונים.
רוטב עידית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פירוש המונחים: br"רדיקסיון "= תרכיז תבלינים. br"לייזון "= קשירה ועידון ע"י שמנת וחלמונים.
הוראות הכנה
מרכיבים
ציר עוף
רביכה לבנה
"רדיקסיון" +"לייזון"
חומרים לרביכה לבנה:
40 גרם קמח
60 גרם שומן
1 ליטר ציר עוף
חומרים ל"רדיקסיון":
יין לבןאדום
בצל קצוץ,עלי דפנה,פלפל אנגלי,ציפורן,גבעולי פיטרוזיליה קצוצים
רגלי פיטריות קצוצות
חומרים ל"ליזון":
לכל 1 ליטר ציר מוסיפים 100 מ"ל שמנת צימחית +1 חלמון
ההוספה לציר החם תהיה תוך כדאי השוואת טמפרטורה.
אופן ההכנה
מכינים רביכה לבנה:
מחממים את השומן ומוסיפים את הקמח תוך כדאי עירבוב תמידי
מנמיחים להבה ומוסיפים לאט לאט את הציר שהוא קר
ממשיכים לבשל עד שהתערובת חלקה ללא גושים.
הכנת " רדקסיון":
מערבבים את כל החמרים.
מוסיפים" רדקסיון" +"לייזון"
מצמצמים לסמיכות רצוייה
מגיש: davids
מקור: קורס טבחות
שתף את המתכון