הוראות הכנה
מרכיבים
ציר עוף
רביכה לבנה
"רדיקסיון" +"לייזון"
חומרים לרביכה לבנה:
40 גרם קמח
60 גרם שומן
1 ליטר ציר עוף
חומרים ל"רדיקסיון":
יין לבןאדום
בצל קצוץ,עלי דפנה,פלפל אנגלי,ציפורן,גבעולי פיטרוזיליה קצוצים
רגלי פיטריות קצוצות
חומרים ל"ליזון":
לכל 1 ליטר ציר מוסיפים 100 מ"ל שמנת צימחית +1 חלמון
ההוספה לציר החם תהיה תוך כדאי השוואת טמפרטורה.
אופן ההכנה
מכינים רביכה לבנה:
מחממים את השומן ומוסיפים את הקמח תוך כדאי עירבוב תמידי
מנמיחים להבה ומוסיפים לאט לאט את הציר שהוא קר
ממשיכים לבשל עד שהתערובת חלקה ללא גושים.
הכנת " רדקסיון":
מערבבים את כל החמרים.
מוסיפים" רדקסיון" +"לייזון"
מצמצמים לסמיכות רצוייה
מגיש:
מקור: קורס טבחות
שתף את המתכון
