הוראות הכנה
מרכיבים
2 סלסלות פטריות - לפי טעמכם
4 בצלים ירוקים
½ כוס שמיר קצוץ
1 קופסת שמנת לבישול
4 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור
1 כפית סוכר
2 כוסות גבינת מוצרלה מגוגדת
½ כוס גבינת פרמזן מגורדת
½ כוס יין ריזלינג אם רוצים
אופן ההכנה
1. לקצוץ את הבצל הירוק כולו - לבן וירוק, ולטגן עד שיתרכך והלבן יזהיב.
2. להוסיף את הסוכר ולטגן תוך כדי ערבוב בדקה.
3. לפרוס את הפטריות ולהוסיף לבצל. להוסיף מלח ופלפל שחור ולטגן תוך כדי ערבוב מדי פעם
לפעם עד שהנוזלים יתאדו. בשלב זה אפשר להוסיף את היין אם רוצים ולבשל עד שיצטמצם
לרבע.
4. להוסיף את השמנת ואת השמיר ולבשל עד שתתעבה.
5. לערבב את הגבינות.
6. לצקת את הרוטב על הפסטה/אורז/תפו"א להוסיף את הגבינות ולערבב. להגיש חם.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
