חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוטב פטריות לפסטה, אורז או תפו"א מבושלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חלק מוכן לפני הערבוב וחלק מוסף ללא בישול עם הערבוב.
רוטב פטריות לפסטה, אורז או תפו"א מבושלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חלק מוכן לפני הערבוב וחלק מוסף ללא בישול עם הערבוב.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 סלסלות פטריות - לפי טעמכם
4 בצלים ירוקים
½ כוס שמיר קצוץ
1 קופסת שמנת לבישול
4 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור
1 כפית סוכר
2 כוסות גבינת מוצרלה מגוגדת
½ כוס גבינת פרמזן מגורדת
½ כוס יין ריזלינג אם רוצים
אופן ההכנה
1. לקצוץ את הבצל הירוק כולו - לבן וירוק, ולטגן עד שיתרכך והלבן יזהיב.
2. להוסיף את הסוכר ולטגן תוך כדי ערבוב בדקה.
3. לפרוס את הפטריות ולהוסיף לבצל. להוסיף מלח ופלפל שחור ולטגן תוך כדי ערבוב מדי פעם
לפעם עד שהנוזלים יתאדו. בשלב זה אפשר להוסיף את היין אם רוצים ולבשל עד שיצטמצם
לרבע.
4. להוסיף את השמנת ואת השמיר ולבשל עד שתתעבה.
5. לערבב את הגבינות.
6. לצקת את הרוטב על הפסטה/אורז/תפו"א להוסיף את הגבינות ולערבב. להגיש חם.
מגיש: simong
מקור: אישי
שתף את המתכון