הוראות הכנה
מרכיבים
1 קופסת שמנת מתוקה
2 כפות אבקת מרק פיטריות או כף אבקת מרק פיטריות וקוביית בזיליקום של קנור
1 כוס חלב קר
1-2 כפות אבקת קורנפלור
סלסלת פיטריות טריות או קופסא אחת של שימורי פיטריות.
אופן ההכנה
מוזגים לסיר את השמנת המתוקה + חצי כוס חלב ומביאים לרתיחה קלה
בינתיים מערבבים את הקורנפלור לתוך חצי כוס החלב שנותרה ומוזגים
באיטיות לסיר הרותח, מנמיכים את האש למינימום מוסיפים את הפיטריות,
אבקת המרק וקוביית הבזיליקום וממשיכים לבשל תוך כדי בחישה עוד כ-5
דקות. טועמים ומתקנים תיבול.
ניתן לתקן גם את ההסמכה כך: אם סמיך מדי , יש להוסיף עוד מעט חלב קר לסיר
אם דליל מדי יש לבחוש לתוך כוס רבע כוס חלב קר+ כף קורנפלור ולהוסיף
לסיר הרותח.
מגיש:
מקור: MIRSO
שתף את המתכון
