הוראות הכנה
מרכיבים
1 כף שמן זית משובח
50 גר' בצל קצוץ דק דק.
1 קופסא רסק עגבניות (100 גרם)
1 כוס מים
1 קוביה בזיליקום קצוץ קפוא.
1 קוביה שום קצוץ קפוא.
1 כפית סוכר
½ כוס מים קרים
2 כפיות אבקת עמילן תירס (קורנפלור)
קורט מלח
מעט זנגביל טרי מגורר
1 כפית שמן זית (בגמר הבישול)
אופן ההכנה
משחימים את הבצל בסיר קטן עם שמן הזית.
בכלי נפרד מערבבים את רסק העגבניות עם המים ומוסיפים לסיר.
מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש לרתיחה איטית. מוסיפים את הבזיליקום , השום, הסוכר והמלח ובוחשים עד המסה מלאה.
בכוס נפרדת ממיסים את הקורנפלור עם המים הקרים לתמיסה אחידה ללא גושים.
מוסיפים לסיר ומערבבים. מוסיפים מעט זנגביל מגורר, ממשיכים להרתיח (רתיחה עדינה) תוך בחישה למשך כדקה (עד שמסמיך מעט).
מכבים את האש ומוסיפים 1 כפית שמן זית למעלה ומערבבים.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
