הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל קצוץ
2 שיני שום קצוצות
½ חציל
1 פלפל מתוק
¼ כוס שמן זית
½ כוס בזיליקום טרי וקצוץ
מלח,
פלפל גרוס לפי הטעם
2 כפות רסק עגבניות
1 כוס מים
אופן ההכנה
לחתוך חצי חציל לקוביות קטנות ולהשחים במעט שמן, להעביר לכלי אחר.
להוסיף שמן למחבת ולטגן פלפל אדום קצוץ, להעביר לכלי אחר.
להוסיף למחבת בצל ואת השמן הנותר ולטגן עד להזהבה,להוסיף חציל ופלפל מטוגן.
להוסיף מים, שום, תבלינים, רסק עגבניות, להביא לרתיחה ולבשל דקה נוספת.
לפזר מעל בזיליקום קצוץ, לערבב היטב וזה מוכן.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: ביתי-שלי
שתף את המתכון
