חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוטב פסיפלורה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתאים לפבלובה, עוגות שוקולד, סלטי פירות למיניהם, סופלה מתוק וגלידות.
רוטב פסיפלורה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתאים לפבלובה, עוגות שוקולד, סלטי פירות למיניהם, סופלה מתוק וגלידות.
הוראות הכנה
מרכיבים
10 פסיפלורות
1/2 כוס (100 גרם) סוכר
1/3 כוס (80 מ"ל) מים
אופן ההכנה
1.חוצים את הפסיפלורות ומוציאים את תוכנן בעזרת כפית.
2.ממיסים את הסוכר והמים בסיר קטן על להבה בינונית. מביאים לרתיחה ומייד מסירים מהאש. מצננים.
3.מערבבים את הסירופ עם תוכן הפסיפלורות ומגישים.
מגיש: Devil-666
מקור:
שתף את המתכון