הוראות הכנה
מרכיבים
½1 כוסות מים
1 כף קטשופ
2 כפיות אבקת "תיבול צלי", של "קנור"
1 כפית שמן זית
1 כף גדושה אבקת קורנפלור + 1/3 כוס מים קרים להמסה
אופן ההכנה
להוסיף את כל המרכיבים (חוץ מן הקורנפלור) לסיר קטן , לערבב ולהרתיח.
כאשר התמיסה רותחת, להנמיך את האש לבינונית ולהוסיף את תמיסת הקורנפלור במים לתבשיל. לערבב ולהמשיך לבשל 5 דקות נוספות תוך ערבוב לסירוגין.
בגמר הבישול , להעביר לכלי נוח לרוטב (להגשה לשולחן).
בתיאבון!
מגיש:
מקור: מקורי
שתף את המתכון
