הוראות הכנה
מרכיבים
ל-500 גרם פסטה:
1 בצל קטן קצוץ דק
6 קישואים גדולים פרוסים דק ככל האפשר
50 גרם חמאה
½ ליטר חלב אפשר דל שומן
1 כף אבקת מרק כלשהוא פרווה
כ-½ כוס עלי פטרוזיליה
50 גרם גבינת קשקבל או פרמזן מגוררת
1 ביצה טרופה
פלפל שחור טחון טרי
אופן ההכנה
ממיסים את החמאה, מוסיפים את הבצל ומטגנים מספר דקות, מוסיפים את הקישואים
ומבשלים עד לריכוך. מוסיפים חלב, אבקת מרק ומביאים לרתיחה על להבה נמוכה מאד
(ללא מכסה), מידי פעם בוחשים בכף עץ למניעת הדבקות.
אחרי כשעה כשהחלב מתאדה לחלוטין, הקישואים מתמוססים והופכים לקרם, מוסיפים את
הפטרוזיליה והגבינה בוחשים ומוסיפים את הפסטה שבושלה מבעוד מועד.
מוסיפים את הביצה ומערבבים כדקה מעל אש נמוכה מאד.
מתבלים בפלפל שחור ומגישים מיד עם גבינת פרמזן מגוררת.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
