חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוטב קרם קישואים לפסטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב עשיר וקטיפתי ועם זאת לא עתיר קלוריות
רוטב קרם קישואים לפסטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב עשיר וקטיפתי ועם זאת לא עתיר קלוריות
הוראות הכנה
מרכיבים
ל-500 גרם פסטה:
1 בצל קטן קצוץ דק
6 קישואים גדולים פרוסים דק ככל האפשר
50 גרם חמאה
½ ליטר חלב אפשר דל שומן
1 כף אבקת מרק כלשהוא פרווה
כ-½ כוס עלי פטרוזיליה
50 גרם גבינת קשקבל או פרמזן מגוררת
1 ביצה טרופה
פלפל שחור טחון טרי
אופן ההכנה
ממיסים את החמאה, מוסיפים את הבצל ומטגנים מספר דקות, מוסיפים את הקישואים
ומבשלים עד לריכוך. מוסיפים חלב, אבקת מרק ומביאים לרתיחה על להבה נמוכה מאד
(ללא מכסה), מידי פעם בוחשים בכף עץ למניעת הדבקות.
אחרי כשעה כשהחלב מתאדה לחלוטין, הקישואים מתמוססים והופכים לקרם, מוסיפים את
הפטרוזיליה והגבינה בוחשים ומוסיפים את הפסטה שבושלה מבעוד מועד.
מוסיפים את הביצה ומערבבים כדקה מעל אש נמוכה מאד.
מתבלים בפלפל שחור ומגישים מיד עם גבינת פרמזן מגוררת.
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון