הוראות הכנה
מרכיבים
10-12 פטריות שמפיניון גדולות וטריות.
3 כפות חומץ בלזמי.
3 שיני שום גדול וטרי.
2 כפיות רוטב סויה.
1 כף מיץ לימון.
½ כפית מלח גס.
½ כפית פלפל שחור טחון.
3 כפות שמן זית.
אופן ההכנה
חותכים הפטריות דק ככל שניתן בכיוון הגובה/אורך ומפזרים על קערה רחבה.
שופכים מעל את החומץ הבלזמי ומערבבים היטב עד שכל הפטריות "נרטבות".
קוצצים דק דק ומפזרים שיני שום ושוב מערבבים.
רוטב סויה וערבוב.
מיץ לימון וערבוב.
מלח גס, פלפל וערבוב.
שמן זית, לערבב ולהגיש.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
