חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוטב שומשומין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב טוב לשימוש עם דגים על האש
רוטב שומשומין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב טוב לשימוש עם דגים על האש
הוראות הכנה
מרכיבים
50 גרם חמאה
בצל קצוץ דק
כפית כמון
50 מ"ל שרי
כף עלי כוסברה יבשה
5 כפות טחינה
2 כפיות דבש
½1 כפות מיץ לימון
50 מ"ל מים
סיר בינוני
כף עץ
אופן ההכנה
1. ממיסים את החמאה בסיר בינוני על להבה בינונית
2. מוסיפים את הבצל ומטגנים לשקיפות
3. מוסיפים את עלי הכוסברה, כמון, טחינה, דבש ומיץ הלימון
4. מבשלים תוך כדי בחישה 5-7 דקות עד להסמכה
5. שומרים במקום חם עד לשימוש
6. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: עצמי
שתף את המתכון