חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוטב שמנת ופטריות אישי לפסטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לכל אחד ואחת יש את רוטב הפטריות הקלאסי לפסטה. brאני מצרפת כאן מתכון בסיסי אישי עם המלצות לשדרוגים כיד הדמיון. brקחו את כל המתכון בגדר המלצה ושחקו איתו. brניתן להוסיף צירים, כרישה או כל מרכיב שיכול להפוך את הרוטב לטעמכם.
רוטב שמנת ופטריות אישי לפסטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לכל אחד ואחת יש את רוטב הפטריות הקלאסי לפסטה. brאני מצרפת כאן מתכון בסיסי אישי עם המלצות לשדרוגים כיד הדמיון. brקחו את כל המתכון בגדר המלצה ושחקו איתו. brניתן להוסיף צירים, כרישה או כל מרכיב שיכול להפוך את הרוטב לטעמכם.
הוראות הכנה
מרכיבים
שמן זית לטיגון
1. סלסלת פטריות שמפניון טריות (ניתן להוסיף גם ירדן ופורטבלו ואף אורניות)
3-5 ראשי בצל ירוק פרוס לטבעות דקות
5 שיני שום
יין לבן יבש
* אפשר גם מעט ציר עוף
טימין, בזיליקום, פטרוזיליה טריים קצוצים
לעיבוי (המלצה) גבינת גורגונזולה/גבינה כחולה/פרמזן או פרוקינו טובה
מלח,פלפל לבן גרוס
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל והשום בשמן זית, מוסיפים את הפטריות ומטגנים-מאדים עד שהנוזלים מתאדים מהמחבת.
מוסיפים יין יבן ומערבבים עד שרוב נוזלי היין מתאדים.
* זה הזמן להוסיף ציר למי שרוצה
מוסיפים את השמנת ומגביהים את הלהבה, מצמצמים את הרוטב.
מתבלים במלח ופלפל (זה הזמן להוסיף גבינה בשלה או כחולה)
מפזרים את עשבי התבלין, מערבבים עם הפסטה (עדיף על המחבת עצמה).
ומגישים.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון