הוראות הכנה
מרכיבים
שמן זית לטיגון
1. סלסלת פטריות שמפניון טריות (ניתן להוסיף גם ירדן ופורטבלו ואף אורניות)
3-5 ראשי בצל ירוק פרוס לטבעות דקות
5 שיני שום
יין לבן יבש
* אפשר גם מעט ציר עוף
טימין, בזיליקום, פטרוזיליה טריים קצוצים
לעיבוי (המלצה) גבינת גורגונזולה/גבינה כחולה/פרמזן או פרוקינו טובה
מלח,פלפל לבן גרוס
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל והשום בשמן זית, מוסיפים את הפטריות ומטגנים-מאדים עד שהנוזלים מתאדים מהמחבת.
מוסיפים יין יבן ומערבבים עד שרוב נוזלי היין מתאדים.
* זה הזמן להוסיף ציר למי שרוצה
מוסיפים את השמנת ומגביהים את הלהבה, מצמצמים את הרוטב.
מתבלים במלח ופלפל (זה הזמן להוסיף גבינה בשלה או כחולה)
מפזרים את עשבי התבלין, מערבבים עם הפסטה (עדיף על המחבת עצמה).
ומגישים.
מגיש:
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון
