חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רולדות שמרים ושוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אחרי הרבה ניסיונות עם בצק שמרים, זו הכי מוצלחת . אפשר להכין בתבניות מאורכות brחד פעמיות . אפשר להקפיא לאחר האפיה.
רולדות שמרים ושוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אחרי הרבה ניסיונות עם בצק שמרים, זו הכי מוצלחת . אפשר להכין בתבניות מאורכות brחד פעמיות . אפשר להקפיא לאחר האפיה.
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
6 כוסות קמח
1 שקית שימרית או 2 כפות שמרים יבשים
1 חבילה מרגרינה
1 שקית סוכר וניל
3 ביצים
½ כוס סוכר
1 כוס מים פושרים
¼ כוס שמן
למילוי:
4 כפות קקאו
¾ כוס סוכר
1 כפית קינמון
¾ חבילה מרגרינה
2 כפות ריבה מתוקה
2 כפות מים
ציפוי:
½ כוס סוכר
½ כוס מים
1 כף מיץ לימון
1 שקית סוכר וניל
אופן ההכנה
הכנת הבצק: מערבבים את כל חומרי הבצק , עד לקבלת מירקם גמיש ולא דביק. מתפיחים עד
שהבצק מכפיל את נפחו
הכנת המילוי: ממיסים את המרגרינה ומערבבים עם כל חומרי המילוי
לאחר שהבצק תפח, מחלקים ל-8 חלקים, מרדדים כל חלק על משטח מקומח מעט למלבן דק
למרוח מהמילוי. מכל 2 רולדות מגלגלים אחת עם השניה ומניחים בתבנית "אינגליש קייק " משומנת, ומניחים לתפיחה חוזרת.
מורחים בביצה טרופה מפזרים מעט שומשום ואופים בחום בינוני ( 180°c) במשך כ-40 דקות
כמה דקות לפני סיום האפיה מרתיחים את חומרי הציפוי ומורחים מיד עם תום האפיה על
הרולדות החמות ( לא חייבים להשתמש בכל הציפוי)
מגיש: ronitd
מקור:
שתף את המתכון