הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
6 כוסות קמח
1 שקית שימרית או 2 כפות שמרים יבשים
1 חבילה מרגרינה
1 שקית סוכר וניל
3 ביצים
½ כוס סוכר
1 כוס מים פושרים
¼ כוס שמן
למילוי:
4 כפות קקאו
¾ כוס סוכר
1 כפית קינמון
¾ חבילה מרגרינה
2 כפות ריבה מתוקה
2 כפות מים
ציפוי:
½ כוס סוכר
½ כוס מים
1 כף מיץ לימון
1 שקית סוכר וניל
אופן ההכנה
הכנת הבצק: מערבבים את כל חומרי הבצק , עד לקבלת מירקם גמיש ולא דביק. מתפיחים עד
שהבצק מכפיל את נפחו
הכנת המילוי: ממיסים את המרגרינה ומערבבים עם כל חומרי המילוי
לאחר שהבצק תפח, מחלקים ל-8 חלקים, מרדדים כל חלק על משטח מקומח מעט למלבן דק
למרוח מהמילוי. מכל 2 רולדות מגלגלים אחת עם השניה ומניחים בתבנית "אינגליש קייק " משומנת, ומניחים לתפיחה חוזרת.
מורחים בביצה טרופה מפזרים מעט שומשום ואופים בחום בינוני ( 180°c) במשך כ-40 דקות
כמה דקות לפני סיום האפיה מרתיחים את חומרי הציפוי ומורחים מיד עם תום האפיה על
הרולדות החמות ( לא חייבים להשתמש בכל הציפוי)
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
