חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רולדת בשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כשאני מכינה בביתי זה פשוט נחטף ולא חשוב באיזה מילוי {תפוחי אדמה מתובל, פטריות, חזה עוף קצוץ בירקות ומטוגן ועוד}. brמאד קל להכין, טעים ותמיד יפה ומרשים לכל אירוע.
רולדת בשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כשאני מכינה בביתי זה פשוט נחטף ולא חשוב באיזה מילוי {תפוחי אדמה מתובל, פטריות, חזה עוף קצוץ בירקות ומטוגן ועוד}. brמאד קל להכין, טעים ותמיד יפה ומרשים לכל אירוע.
הוראות הכנה
מרכיבים
100-גרם מרגרינה רכה
¼-כוס שמן
¾ -כוס מים
¼ -כפית מלח
2-עד ½2 כוסות קמח תופח
1-כפית סוכר
1-חלמון ביצה טרופה
מילוי:
½ -ק"ג בקר טחון טרי
1-בצל קצוץ
1-שן שום, קצוצה
1-כפית כמון
¼ -כפית קנמון
½ -כפית כוסברה יבשה טחונה
¼ -כפית פלפל גרוס
¼ -כפית פלפל חריף יבש וטחון
½ -כפית מלח
1- כף אבקת מרק עוף
2- כפות שמן
אופן ההכנה
לערבב היטב מרגרינה עם הסוכר והמלח, בקערת מערבל , להוסיף שמן, מים, להמשיך ולהוסיף קמח בהדרגה. ללוש לבצק חלק ורך. לעטוף בניילון ולשמור במקרר 6 שעות{אפשר לילה}, להוציא מהמקרר שעה לפני המילוי.
לפרוס נייר אפיה ולשמן, להניח מעל את הבצק וגם עליו למרוח מעט שמן.
לפרוס מעל הבצק המשומן נייר אפיה נוסף ובעזרת מערוך, לרדד בעדינות את הבצק לעובי של 1 ס"מ, לעיגול.
למלא בבשר ולגלגל לרולדה.
לרפד תבנית בנייר אפיה, להניח את הרולדה מעל ולסמן פסים צפופים בסכין{לא לחתוך}, למרוח בחלמון ולאפות בתנור מחומם ל- 180°c במשך 20-25 דקות או עד שצבע הרולדה חום שזוף.
לפרוס לפרוסות ולהגיש בתוספת רוטב פטריות או רוטב צלי.{אפשר בלי רטבים}.
הכנת המילוי:
לטגן במחבת בצל בתוספת 2 כפות שמן, להוסיף בשר, שום ואת כל התבלינים ולטגן תוך כדי ערבוב ופירוק הבשר בעזרת מזלג, לצנן 10 דקות ולמלא את הבצק.
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: בצק לקוח מספר מתכונים ומילוי שלי
שתף את המתכון