חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רולדת פרג ואגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רולדת פרג ואגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק : (הכמות ל - 4 רולדות)
1 ק"ג קמח
200 גרם חמאה
3 חלמונים
2 שקיות סוכר וניל
5 כפות סוכר
4 כפות שמרים יבשים
1 גביע אשל
קליפת לימון מגוררת
למילוי הפרג:
200 גרם פרג טחון
200 גרם אבקת סוכר
מיץ מלימון אחד
קליפת לימון המגוררת
1/4 כוס חלב
למילוי האגוזים:
200 גרם אגוזים טחונים
200 גרם סוכר
ריבת משמשים או שזיפים
אופן ההכנה
להכניס לקערה גדולה כל חומרי הבצק וללוש לגוש אחיד.
אם צריך ניתן להוסיף מעט מים פושרים, הבצק צריך להיות רך וגמיש.
להניח את הקערה במקום חמים מכוסה במגבת להתפחה במשך כשעה
עד שהבצק מכפיל את גודלו .
לחלק את הבצק ל- 4 חלקים ולהניח להתפחה למספר דקות נוספות.
בינתיים נכין את המילוי:
להמיס בסיר את הסוכר בחלב ולהרתיח.
תוך כדי ערבוב להוסיף את שאר החומרים ולא להפסיק לערבב עד קבלת עיסה סמיכה. לצנן.
לרדד כל אחד מחלקי הבצק בנפרד.
על שניים למרוח את עיסת הפרג.
על הנותרים למרוח ריבת משמשים ומעל לפזר את האגוזים והסוכר.
לגלגל לרולדה.
להבריש את החלק העליון בביצה טרופה עם 2 כפות מים
ולהניח בתבנית משומנת.
לאפות בחום של 180 מעלות עד אשר העוגות מזהיבות
כ- 35 – 40 דקות
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון