חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רולדת שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רולדת שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים מופרדות
4 כפות קקאו
½ כוס אבקת סוכר
3-4 כפות שמן קנולה
1 כף קוניאק
למילוי:
1 שמנת מתוקה+1 כף קפה נמס
ציפוי:100 גרם שוקולד
50 גרם מרגרינה
אופן ההכנה
להקציף חלבונים +אבקת סוכר.
את החלמונים לערבב עם הקוניאק השמן והקקאו.
לאחד בין שתי התערובות בתנועת עטיפה לכיוון אחד.
לשמן נייר אפייה ולצקת הכל ולשטח על כל התבנית להכניס לאפייה 170°c ל-10 דקות בלבד
כשמוציאים מו התנור, מייד לפזר אבקת סוכר על הכל ולגלגל עם הנייר לרולדה. כשמתקרר לגמרי לפתוח את הקיפולים ולהסיר את הנייר לשים במגש גדול להגשה ולשים את קרם השמנת המתוקה שהוקצף עם כף קפה נמס (עילית) לגלגל לרולדה (להשאיר 3 כפות בצד)
לציפוי מעל, להמיס ב"באן-מארי "את השוקולד+המרגרינה לקרם שוקולד אחיד.
למרוח על העוגה ומהקרם שהשארנו בצד להכניס לשרוול ולקשט...בצנתר כוכב..
אפשר להוסיף דובדבנים מסוכרים בינהם...
להכניס לקרור עד להגשה....
מגיש: רותם דבי
מקור:
שתף את המתכון