הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים מופרדות
4 כפות קקאו
½ כוס אבקת סוכר
3-4 כפות שמן קנולה
1 כף קוניאק
למילוי:
1 שמנת מתוקה+1 כף קפה נמס
ציפוי:100 גרם שוקולד
50 גרם מרגרינה
אופן ההכנה
להקציף חלבונים +אבקת סוכר.
את החלמונים לערבב עם הקוניאק השמן והקקאו.
לאחד בין שתי התערובות בתנועת עטיפה לכיוון אחד.
לשמן נייר אפייה ולצקת הכל ולשטח על כל התבנית להכניס לאפייה 170°c ל-10 דקות בלבד
כשמוציאים מו התנור, מייד לפזר אבקת סוכר על הכל ולגלגל עם הנייר לרולדה. כשמתקרר לגמרי לפתוח את הקיפולים ולהסיר את הנייר לשים במגש גדול להגשה ולשים את קרם השמנת המתוקה שהוקצף עם כף קפה נמס (עילית) לגלגל לרולדה (להשאיר 3 כפות בצד)
לציפוי מעל, להמיס ב"באן-מארי "את השוקולד+המרגרינה לקרם שוקולד אחיד.
למרוח על העוגה ומהקרם שהשארנו בצד להכניס לשרוול ולקשט...בצנתר כוכב..
אפשר להוסיף דובדבנים מסוכרים בינהם...
להכניס לקרור עד להגשה....
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
