חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רולדת תמרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון פשוט ומדהים- ללקק את האצבעות
רולדת תמרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון פשוט ומדהים- ללקק את האצבעות
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
2 כוסות קמח "מרמולייט"
2 כפות גדושות קמח סויה
140 גרם מרגרינה/חמאה רכה (תלוי חלבי או פרווה)
ביצה
2 כפות אבקת סוכר
למלית:
ממרח תמרים
אגוזים קלופים וטחונים
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-175°c.
מכינים את הבצק: מערבבים את כל החומרים במערבל עם וו גיטרה עד ליצירת כדור בצק גמיש ונוח לשימוש. מחלקים לשני כדורים ומרדדים כל כדור בנפרד לעובי של כ-½ ס"מ.
מורחים ממרח תמרים ומפזרים מעל את האגוזים בנדיבות.
מגלגלים את הבצק עם הממרח לרוחב וחותכים לעוגיות של 2 ס"מ בערך.
מכניסים לתנור 15-20 דקות, עד שתחתית העוגיות זהובה.
מפזרים מעל אבקת סוכר ואוכלים.
בתאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון