חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ריבת קיווי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ריבת קיווי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קיווי טרי
1 ק"ג סוכר
0.5 כוס מיץ אשכוליות טרי
0.25 כוס מיץ לימון טרי
3 תפוחי עץ גרנד סמית ללא ליבה מחולקים לרבעים (עם הקליפה)
מעט מלח
צנצנות מעוקרות בתנור
אופן ההכנה
1) את הקיווי יש לקלוף ולאחר מכן לעבד במעבד מזון לקבלת מחית
2) בסיר עמוק מחממים את הסוכר והמיצים על אש קטנה למשך כ שעה
תוך כדאי עירבוב לקבלת סירופ חלק .
3)מוסיפים את התפוחי עץ והמלח וממשיכים לבשל על אש קטנה למשך 25 דקות
ולאחר מכן מוציאים את תפוחי העץ
4) מורידים מהאש ומוסיפים את מחית הקיווי ומערבבים היטב
5) מחזירים את הסיר לאש הנמוכה וממשיכים לבשל תוך כדאי עירבוב מדי פעם
עד שהריבה מגיעה לסמיכות רצוייה
6) מורידים מהאש ויוצקים את הריבה לצנצנות ואוטמים בעוד הריבה חמה
7) מצננים את הריבה ולאחר מכן מכניסים למקרר או משתמשים
מגיש: davids
מקור:
שתף את המתכון