חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רפרפת שוקולד מהירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רפרפת (במקור "פרפה" Parfait ) הוא קנוח מוקצף קפוא. זמן ההכנה קצר (הזמן הדרוש brלהמסה והכנת התערובת) ההקצפה לאחר קירור.
רפרפת שוקולד מהירה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רפרפת (במקור "פרפה" Parfait ) הוא קנוח מוקצף קפוא. זמן ההכנה קצר (הזמן הדרוש brלהמסה והכנת התערובת) ההקצפה לאחר קירור.
הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם שוקולד מריר
2 כפות סוכר
1 כפית אבקת קפה נמס
2 מיכלי שמנת מתוקה
1 כפית תמצית וניל טהור
אופן ההכנה
מבשלים את השוקולד עם סוכר, אבקת הקפה והשמנת תוך בחישה עד שמתקבלת תערובת אחידה. מסירים מן האש, מוסיפים את הווניל ומצננים היטב.
מעבירים למקרר ומצננים עד שהתערובת קרה מאד. מקציפים במערבל חשמלי עד שהתערובת מתעבה ומבהירה.
מעבירים לתבנית מאורכת (באורך 30 ס"מ) ומקפיאים למשך 4 שעות.
להגשה, פורסים לפרוסות.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: רותי קינן ידיעות אחרונות
שתף את המתכון