הוראות הכנה
מרכיבים
600 גרם חזה עוף חתוך לרצעות רחבות
2 כפות רוטב סויה
חצי כוס שומשום
שמן לטיגון
אננס טרי חתוך לרצועות
אופן ההכנה
מפזרים את רצועות החזה עוף על צלחת שטוחה מזליפים מעליו רוטב סויה ומשהים כ 15 דקות
שמים את השומשום בצלחת וטובלים את העוף הכל צדדיו
מטגנים המחבת שחומם עם שמן תוך עירבוב מבלי ליבש
מרפדים צלחת בחתיכות אננס ומפזרים מעליו את העוף
ומגישים מיד
בתאבון
מגיש:
מקור: מה הטעם שלך - פלאפון
שתף את המתכון
