הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה בצק עלים מופשרת (מוציאים את הבצק כשלוש שעות לפני ההכנה)
למלית:
1 בצל גדול קצוץ ומטוגן
1 חבילת פטריות/קופסת זיתים
קופסת קוטג'
250 גר' גבינה צהובה מגוררת
1 ביצה
מלח, פלפל
1 כפית בקת מרק עוף
1 ביצה טרופה להברשה
שומשום
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות.
את כל חומרי המלית מערבבים היטב בקערה
פורסים את הבצק עלים ומורחים את המלית. מגלגלים
פורסים את ה"נקניק" לפרוסות והופכים אותם שהמלית כלפי מעלה.
מניחים על תבנית עם נייר אפיה.
מברישים כל שבלול בביצה הטרופה ומפזרים מעט שומשום.
אופים כ20-30 דקות , עד שהשבלולים נעשים זהובים.
יש להגיש חם
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
