הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת בצק עלים מוכן
רסק עגבניות בנוני
1 עגבנייה מגורדת
מעט מלח
200 גרם גבינה צהובה
זיתים פרוסים
אורגנו
אופן ההכנה
לוקחים את בצק העלים המופשר ומחלקים אותו לשניים (באמצע).
מרדדים אותו לעלה דק יותר
מערבבים את רסק העגבניות עם העגבנייה המגורדת ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.
מורחים על הבצק כולו. מגלגלים לרולדה ופורסים לעובי ס"מ אחד
מכינים תבנית עם נייר אפייה או תבנית משומנת קלות. בינתיים מחממים את תנור האפיה לחום בינוני (180°C ).
מסדרים את השבלולים בתבנית.
מעל כל שבלול מפזרים זיתים או כל תוספת רצויה (אפשר לגוון)
ומעליהם שמים חתיכות קטנות של גבינה צהובה וגם אורגנו למי שאוהב.
אופים 10 דקות עד רבע שעה בחם בנוני.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
