חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שדרוג שאריות פירה - 3
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בהמשך ל- 2 ההצעות הקודמות שלי לשדרוג שאריות פירה להלן מוצעת דרך נוספת מאולתרת והפעם הכנת פשטידה
שדרוג שאריות פירה - 3
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בהמשך ל- 2 ההצעות הקודמות שלי לשדרוג שאריות פירה להלן מוצעת דרך נוספת מאולתרת והפעם הכנת פשטידה
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות פירה מוכן
1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות קטנות
1 בצל בינוני קצוץ לקוביות בינוניות
1 גזר בינוני מגורר גס
1 קופסת שימורים של פטריות שמפניון מסוננות
1 ביצה קשה מגוררת גס
3 ביצים טרופות
1/4 כפית אבקת מרק
קורט פלפל שחור
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל-180 מעלות צלסיוס.
מטגנים את הבצל עד להזהבה ומצננים מעט.
בקערה מערבבים את כל המרכיבים כולל הבצל שטיגנו קודם. משמנים תבנית ושופכים לתוכה את תוכן התערובת שהכנו. אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות לכ- 45 דקות או עד שהפשטידה תתייצב. פשטידה זו ניתן לאכול חמה או קרה.
מגיש: m73
מקור: עצמי
שתף את המתכון