הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות פירה מוכן
1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות קטנות
1 בצל בינוני קצוץ לקוביות בינוניות
1 גזר בינוני מגורר גס
1 קופסת שימורים של פטריות שמפניון מסוננות
1 ביצה קשה מגוררת גס
3 ביצים טרופות
1/4 כפית אבקת מרק
קורט פלפל שחור
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל-180 מעלות צלסיוס.
מטגנים את הבצל עד להזהבה ומצננים מעט.
בקערה מערבבים את כל המרכיבים כולל הבצל שטיגנו קודם. משמנים תבנית ושופכים לתוכה את תוכן התערובת שהכנו. אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות לכ- 45 דקות או עד שהפשטידה תתייצב. פשטידה זו ניתן לאכול חמה או קרה.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
