חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שווארמה ביתית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תחליף טעים למנה המוכרת
שווארמה ביתית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תחליף טעים למנה המוכרת
הוראות הכנה
מרכיבים
חזה שלם של עוף או הודו חתוך לחתיכות ארוכות ובינוניות
חתיכה בינונית של שומן כבש{בערך 50 גרם}חתוכה לחתיכות בינוניות
תבלין שווארמה, מלח פלפל שחור לפי הטעם
שמן לטגון
אופן ההכנה
מחממים שמן במחבת ומוסיפים את הבשר והשומן ומטגנים עד שהצבע של הבשר משתנה
מוסיפים את התבלינים וממשיכים לטגן עוד קצת{מקפידים לא לטגן יותר מידי שלא יתייבש}
מורחים לאפה עיראקית בעמבה סחוג או כל סלט אחר לפי טעמכם ומניחים מהשווארמה כמות נדיבה מגלגלים ואוכלים בתיאבון.
אפשר לחתוך פיתה רגילה לרוחב כך שיהיו שני חצאי פיתות שלמות ומשתמשים בהם כמו בלאפה עיראקית.
מגיש: רימי
מקור:
שתף את המתכון