חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שווארמה הודו עם עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שווארמה הודו עם עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
700-600 גרם נתחי שווארמה הודו
2 שיני שום
גבעול רוזמרין
מלח ופלפל שחור
3 כפות מיץ לימון
3 כפות שמן זית
400 גרם עגבניות קלופות קצוצות
1 כף צלפים
אופן ההכנה
1. שוטפים את נתחי ההודו ומייבשים על מגבות נייר
2. קוצצים את השום עם מחטי הרוזמרין, מלח ופלפל, מערבבים בקצות האצבעות עם נתחי
ההודו, מזליפים מעל את מיץ הלימון, מכסים ביריעת ניילון נצמד ומשהים כשעתיים. הופכים
מדי פעם את נתחי ההודו
3. מטגנים את נתחי ההודו בשמן חם עד שהם זהובים
4. מוסיפים את העגבניות והצלפים ומבשלים כשעה על אש בינונית-נמוכה
5. בקערה קטנה מערבבים את החלמונים עם מיץ הלימון
6. מערבבים עם הרוטב ומוסיפים את המחמאה. מתאים להגיש עם פסטה או אורז לבן
7. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: מועצת הלול
שתף את המתכון