חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שוקולטה - Leonidas
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חווית חורף אמיתית של ניחוחות, תשוקה וטעם (כמות לשני ספלים):
שוקולטה - Leonidas
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חווית חורף אמיתית של ניחוחות, תשוקה וטעם (כמות לשני ספלים):
הוראות הכנה
מרכיבים
100 גר' שוקולד מריר Leonidas
2 כפיות דבש
1 כפות סוכר
1 כפית תמצית וניל
20 גרם חמאה
1/3 כוס שמנת מתוקה
½ כוס חלב
3 כפיות אמרטו
1 כף קוניאק
2 פרלין פנינת פיסטוק Leonidas
אופן ההכנה
מחממים בסיר על אש נמוכה את כל המרכיבים למעט האמרטו, הקוניאק והשוקולד ומערבבים עד שנוצר מרקם אחיד (אין להביא לרתיחה).
כאשר התערובת מתחילה לבעבע, שוברים לקוביות קטנות את השוקולד הישר לתוך הסיר וממשיכים לערבב עד שהשוקולד נמס כולו לתוך התערובת. מוסיפים את האמרטו והקוניאק ובוחשים עד לקבלת מרקם סמיך.
מסירים מהאש ומוזגים לתוך ספל חרס. במרכז הספל מניחים את פנינת הפיסטוק של Leonidas.
מגיש: לאונידס
מקור: לאונידס
שתף את המתכון