הוראות הכנה
מרכיבים
10 שוקי עוף
מיץ מלימון אחד
גרידה מחצי לימון
¼ כוס ברנדי
3 כפות שמן זית
½ בצל פרוס
1 שן שום פרוסה
½ פלפל צ'ילי פרוס
1 ענף רוזמרין טרי
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים בקערה ומכניסים למקרר ללילה. פותחים מעט את שוקי העוף (כמו שפותחים כאשר הכוונה לצלות שוקיים על האש כאשר שומרים את העצם). מניחים את השוקיים על מחבת לוהטת כאשר הצד הפתוח כלפי מטה (לקבלת צריבה) ואילו צד העור כלפי מעלה. כך צורבים במשך כשלוש דקות. מניחים את השוקיים בתבנית אפייה כאשר צד העור כלפי מעלה. יוצקים על העוף את נוזלי המשרה ואת הבצל הפרוס שבו. מכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות למשך כארבעים דקות או עד להשחמה נאה.
מגישים חם ללא הנוזלים בתבנית.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
