חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שוקי עוף במעטפת חצילים,פטריות ובצק עלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חגיגי ומרשים לאירוח, טעים מאד והכי חשוב לא קשה להכין.
שוקי עוף במעטפת חצילים,פטריות ובצק עלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חגיגי ומרשים לאירוח, טעים מאד והכי חשוב לא קשה להכין.
הוראות הכנה
מרכיבים
10-שוקי עוף
1-ק"ג בצק עלים מרודד
1-חציל גדול חתוך לקוביות קטנות
1-בצל קצוץ
250-גרם פטריות שמפניון קצוצות גס{אפשר מקופסת שימורים}
¼-כוס שמן זית{לחלק בטיגון לפי צורך, חצילים סופגים שמן}
½-כפית כמון
½-כפית פפריקה מתוקה
¼-כפית פלפל שחור טחון
½-כפית מלח
¼--כוס יין לבן
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל- 200°c.
לשטוף את השוקיים, לייבש ולטגן ב מעט שמן עד להשחמה מכל הצדדים, להניח בכלי מרופד בנייר סופג להוסיף שמן ולטגן את קוביות החציל עד להזהבה, להעביר גם בכלי מרופד בנייר סופג.
לטגן את הבצל עד שיזהב ולהוסיף פטריות, להמשיך לטגן תוך כדי ערבוב מידי פעם 10 דקות.
להוסיף חצילים, תבלינים ו-¼ כוס יין לבן, לערבב היטב, להסיר מהאש, לחלק ל-10 מנות.
לפתוח בצק עלים שהופשר כמה שעות לפני כן, ולחתוך ריבועים 15X15 ס"מ.
להניח במרכז הבצק חלק מהתערובת ובאמצע להניח שוק העוף כך שהעצם נישארת בחוץ.
לאסוף את קצוות הבצק מסביב לשוק ולקשור בעדינות בחוט.
לאפות 12-דקות{עד שהבצק יקבל צבע חום זהב} ב- 200°c.
להגיש בתוספת פירה/תפוחי אדמה או בטטות אפויים בתנור.
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: שלי
שתף את המתכון