חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שוקי עוף בסיר לחץ -לראש השנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שוקי עוף בתיבול חגיגי מבושלים בסיר לחץ , רכים מאד וטעימים.
שוקי עוף בסיר לחץ -לראש השנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שוקי עוף בתיבול חגיגי מבושלים בסיר לחץ , רכים מאד וטעימים.
הוראות הכנה
מרכיבים
12 שוקי עוף , ללא עור
¼ כוס שמן זית
1 בצל סגול קטן, קצוץ לקוביות
חמרי המשרה:
½1 כוס יין לבן חצי יבש
¼ כוס קטשופ
1 שן שום, מקולפת ומעוכה
1 כף רוטב ברבקיו
1 כף רוטב ווסטרשייר
1 כף רוטב טריאקי("קיקומן")
1 תיבולית "ניחוח צלי" של "אוסם", מפוררת
3 עלי דפנה
1 כף רכז רימונים (לראש השנה)
¼ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
מערבבים יחד את כל חמרי המשרה בכלי נפרד.
מטגנים את הבצל בשמן הזית בתוך סיר הלחץ הפתוח עד השחמה קלה. מוסיפים את שוקי העוף ומטגנים תוך ערבוב בתוך הסיר. מוסיפים את חמרי המשרה המוכנים מן הכלי הנפרד ומערבבים תוך סבוב קל של הסיר( גובה הנוזלים צריך להיות עד פני העוף - ניתן להשלים עם מעט מים). סוגרים את מכסה סיר הלחץ ונועלים אותו. מחממים על אש גבוהה עד שמתחילה הרתיחה (יציאת אדים מן השסתום). מנמיכים את האש לבינונית וממשיכים לשמור על רתיחה עדינה. מבשלים כך 20 דקות ומכבים את האש. משחררים את הלחץ מן הסיר בזהירות, ופותחים את מכסה הסיר.
ממתינים כ-5 דקות ומגישים חם, עם אורז לבן או פירה תפו"א.
מגיש: amitsur
מקור: מקורי
שתף את המתכון