הוראות הכנה
מרכיבים
שוקי הודו (שהרתחתי קודם, והשתמשתי בנוזל למרק)
שבעה תפוחי אדמה קלופים, שטופים וחתוכים לקוביות של 2X2
שקית פול ירוק קפוא
כפית וחצי (גדושות) אבקת קארי
כפית שטוחה כורכום
לימון סחוט אחד
שמן בערך חצי כוס.
מלח
אופן ההכנה
בסיר שטוח ומאד רחב, יוצקים שמן, מחממים ומטגנים את השוקיים עד הזהבה. מוציאים מהשמן ומניחים בצד. מכניסים במקומם את קוביות תפוחי האדמה ומטגנים תוך ערבוב עדין(שלא ימעכו), עד שלחלקם כבר יש קצוות שחומים.
מוסיפים את הפול (אפילו במצב קפוא).
מוסיפים את הכורכום, המלח, והקארי, ומערבבים.
מניחים על הירקות את העוף , מוסיפים מעט מים (כדי מחצית גובה התבשיל).
מרתיחים מבשלים כשעה על אש קטנה.
בודקים מדי פעם שלא מתייבש. הופכים את העוף כדי שיצבע בצהוב משני הצדדים.
אחרי שעה, מוסיפים מעל את הלימון הסחוט ומבשלים עוד חצי שעה.
מגישים עם קוסברה קצוצה מעל.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
