חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שוקי עוף בפול ותפ"א, בקארי ולימון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון הזה, פרי מוחי והחומרים שהיו לי ברגע ההכנה. אין מקור, אין מתכון כתוב. הכל מהראש. brבהחלט ניתן להמיר את שוקי ההודו בירכיים/שוקיים של עוף רגיל. התבשיל יוצא צהוב יפיפה, וטעים טעים. br br
שוקי עוף בפול ותפ"א, בקארי ולימון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון הזה, פרי מוחי והחומרים שהיו לי ברגע ההכנה. אין מקור, אין מתכון כתוב. הכל מהראש. brבהחלט ניתן להמיר את שוקי ההודו בירכיים/שוקיים של עוף רגיל. התבשיל יוצא צהוב יפיפה, וטעים טעים. br br
הוראות הכנה
מרכיבים
שוקי הודו (שהרתחתי קודם, והשתמשתי בנוזל למרק)
שבעה תפוחי אדמה קלופים, שטופים וחתוכים לקוביות של 2X2
שקית פול ירוק קפוא
כפית וחצי (גדושות) אבקת קארי
כפית שטוחה כורכום
לימון סחוט אחד
שמן בערך חצי כוס.
מלח
אופן ההכנה
בסיר שטוח ומאד רחב, יוצקים שמן, מחממים ומטגנים את השוקיים עד הזהבה. מוציאים מהשמן ומניחים בצד. מכניסים במקומם את קוביות תפוחי האדמה ומטגנים תוך ערבוב עדין(שלא ימעכו), עד שלחלקם כבר יש קצוות שחומים.
מוסיפים את הפול (אפילו במצב קפוא).
מוסיפים את הכורכום, המלח, והקארי, ומערבבים.
מניחים על הירקות את העוף , מוסיפים מעט מים (כדי מחצית גובה התבשיל).
מרתיחים מבשלים כשעה על אש קטנה.
בודקים מדי פעם שלא מתייבש. הופכים את העוף כדי שיצבע בצהוב משני הצדדים.
אחרי שעה, מוסיפים מעל את הלימון הסחוט ומבשלים עוד חצי שעה.
מגישים עם קוסברה קצוצה מעל.
מגיש: גן-עדן
מקור: עצמי
שתף את המתכון