הוראות הכנה
מרכיבים
8 שוקי עוף בגודל בינוני
½ כוס מיונז
כף חרדל
כף קמח
½ כף קורנפלור
4 כפות פירורי לחם
¼כפית אבקת שום
כף אבקת מרק בצל
¾ כפית פפריקה מתוקה
¼ כפית פלפל שחור
כפית סוכר
כפית מלח
200 גר' אגוזי מלך
אופן ההכנה
1. מערבבים בקערה את המיונז והחרדל, טובלים את שוקי העוף
2. שמים את כל שאר המצרכים בשקית ניילון ומערבבים
3. מכניסים לשקית הניילון עם התערובת את רגלי העוף (כל אחת בנפרד), מהדקים את הציפוי
ומניחים בתבנית משומנת
4. אופים כ-40 דקות בתנור שחומם מראש לחום גבוה כ-200°c
5. בתיאבון
מגיש:
מקור: john phillip carroll
שתף את המתכון
