הוראות הכנה
מרכיבים
6 שוקיים עוף
1.5 כוסות אורז
שליש כוס שמן
2 כפיות מלח
1 כפית פלל שחור
2 גזרים חתוכים לרצועות (גפרורים)
2 בצלים פרוסים
1 שן שום קצוצה
1 תמר מיובש מגולען וקצוץ דק
150 גרם פטריות שמפיניון פרוסות
1 עגבנייה מוצקה חתוכה לקוביות
אופן ההכנה
מחממים את השמן עם כפית מלח בסיר ברזל כבד. מוסיפים את השוקיים ומטגנים כחמש דקות יחד. מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד שהבצל משחים היטב. מוסיפים את הגזר, הפטריות, התמר והעגבנייה ומערבבים היטב יחד. מוסיפים 2.75 כוסות מים ומערבבים. מוסיפים את יתרת המלח והפלפל השחור, מערבבים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את האורז, מערבבים, מרתיחים, מכסים ומנמיכים את האש לבישול של עוד כעשרים דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
