חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שוקי עוף עם גרגרי חומוס ובצל ברוטב סויה ובלסמי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שוקי עוף עם גרגרי חומוס ובצל ברוטב סויה ובלסמי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
6 שוקי עוף
½ קופסא שימורי גרגרי חומוס
1 כף מנוזלי השימורים
½ בצל קצוץ דק
1 פלפל חריף חתוך ל-4
2 שיני שום קצוצות
6-7 פטריות שמפיניון טריות חצויות
½ עגבנייה פרוסה
½ לימון
¼ כוס רוטב סויה
1 כף רוטב צ'ילי חריף מתוק
2 כפות חומץ בלסמי
¼ כוס מים
אופן ההכנה
במחבת לוהטת מניחים את שוקי העוף (ללא שמן) וסוגרים היטב מכל הצדדים. מסירים מהאש. בתחתיתה של תבנית אפייה מניחים מחצית מכמות הבצל ומחצית מכמות גרגרי החומוס יחד עם כף מנוזלי השימורים של החומוס. מסדרים מעל את שוקי העוף. מפזרים מעל השוקיים את יתרת הבצל, יתרת החומוס, השום, הפטריות, הפלפל החריף והעגבנייה. סוחטים חלק מהלימון וחוצים אותו לשניים ומניחים בתבנית. בינתיים למחבת בה סגרנו את העוף יוצקים את הסויה והבלסמי ומחממים תוך כדי גירוד תחתית המחבת. מוסיפים את המים ואת רוטב הצ'ילי ומביאים לרתיחה. יוצקים את הרוטב על שוקי העוף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-30 דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון