חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שוקי עוף עם פטריות ברוטב שום-דבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בישול בסיר לחץ מקצר את זמן הבישול ושומר על הטעמים. br
שוקי עוף עם פטריות ברוטב שום-דבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בישול בסיר לחץ מקצר את זמן הבישול ושומר על הטעמים. br
הוראות הכנה
מרכיבים
8 שוקי עוף, מנוקים וללא עור
½ סלסלה פטריות שמפיניון , ללא רגל , חתוכות לפרוסות דקות
3-4 שני שום, חתוכות לפרוסות
¼ כוס רוטב ברבקיו "שום-דבש" של "קנור"
1 בצל בינוני, חתוך לפרוסות דקות
4 כפות שמן זית (מומלץ: כתית מעולה)
1 כף גדושה אבקת מרק פטריות
2 כוסות מים
½ כפית אגוז מוסקט טחון
כלים:
סיר לחץ
אופן ההכנה
לערבב רוטב הברבקיו עם השוקיים בקופסת פלסטיק, לדאוג לערבב היטב כך שכל השוקיים יצופו. להכניס למקרר לספיגת טעמים למשך 1 שעה.
לאחר שעה להוציא ולהכין את הרוטב בסיר לחץ פתוח. לטגן את הבצל הפרוס עד שקיפות
להוסיף את השום החתוך ואת הפטריות לערבב ולטגן כדקה. לערבב כף אבקת מרק פטריות ב-2 כוסות מים ולהשאיר בצד. להוסיף את השוקיים המתובלות לסיר הלחץ ולערבב עם הפטריות הבצל והשום, המטוגנים. להוסיף את המים עם אבקת מרק הפטריות ו-¼ כפית אגוז מוסקט טחון. לערבב ע"י סבוב קל של סיר הלחץ. לסגור את מכסה סיר הלחץ ולהביא לרתיחה. כאשר מתחילים לצאת אדים מן השסתום, להנמיך לאש בינונית ולבשל 20 דקות.
בגמר הבישול, לשחרר לחץ בזהירות ולפתוח מכסה סיר הלחץ. אפשר להוציא את השוקיים
ולהגיש עם רוטב הבישול מלמעלה.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: מקורי
שתף את המתכון