חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שטרודל תפוחים מבצק פילו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שטרודל מבצק פילו דק ועדין. טעים טעים...
שטרודל תפוחים מבצק פילו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שטרודל מבצק פילו דק ועדין. טעים טעים...
הוראות הכנה
מרכיבים
למלית
4 תפוחי עץ חמצמצים,
קלופים מנוקים מליבות
ופרוסים דק.
2 כפות צימוקים
2 כפות סוכר
1 כפית קינמון טחון
½ כפית עמילן תירס
(קורנפלור)
¼ כפית קליפת לימון מגורדת
6 עלי בצק פילו
2 כפות מרגרינה
מומסת.
½ כפית אבקת
סוכר לזרייה
תבנית חסינת חום
תרסיס שמן לשימון התבנית
אופן ההכנה
.1 מחממים תנור לחום בינוני גבוה (190°c)
.2 להכנת המלית: מערבבים את כל חומרי המלית יחד
.3 מפשירים את עלי הפילו לפי הוראות היצרן, שוטחים
עלה אחד על משטח נקי ומברשים בכפית מרגרינה
מומסת. פורסים עליו עלה נוסף ומברשים גם אותו
בכפית מרגרינה. ממשיכים כך עם כל העלים.
.4 שוטחים את המלית על הבצק, ומותירים מרווח של
כ- 3 ס´מ משלושה צדדים. מגלגלים את
הבצק לגלילה ומסמנים חלוקה ל- .4
.5 משמנים את תבנית האפייה בתרסיס שמן, ומניחים
בה את הגלילה. אופים כ-20 דקות, או עד שהבצק
יזהיב, זורים אבקת סוכר ומגישים חם או קר.
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון