הוראות הכנה
מרכיבים
2 שניצלים של חזה עוף
לחתוך אותם ל-10 קוביות בערך
קמח
ביצה 1
סויה
מלח
פלפל
פפריקה מתוקה
בקבוק בירה טובורג אדום
אופן ההכנה
לקשקש ביצה אחת בקערה ולהוסיף מעט סויה המתוקה של אוסם.
לשים מעל קמח רק שיכסה את הביצה לא יותר.
לתבל במלח ופלפל, קצת פפריקה מתוקה.
להוסיף כ-1/3 בקבוק של טובורג אדום.
לערבב ולעשות עיסה צמיגה, אם נוזלי מדי, הוסיפו קצת קמח ולהיפך.
לטבול את השניצלונים שפרסתם מקודם בבלילה
לזרוק לסיר עם שמן רותח לדקה ותראו איך פתאום זה מתנפח ומקבל צבע וריח נהדר.
בתיאבון
מגיש:
מקור: פאב ג'פטו
שתף את המתכון
