חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שניצלים ממולאים בירק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שניצלים ממולאים בירק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
מילוי:
צרור פטרוזיליה
1/3 אצבע מרגרינה בטמפרטורת החדר
3 שיני שום כתושות
לשניצלים:
2 חזה עוף
2 ביצים טרופות
כוס פרורי לחם
מלח ופלפל
שמן לטיגון
אופן ההכנה
להכנת המילוי:
1. קוצצים את הפטרוזיליה, מוסיפים את השום הכתוש והמרגרינה ומערבבים. מניחים בצד ומכינים את העוף.
להכנת השניצלים:
1. פורסים את חזה העוף לשניצלים עבים, ויוצרים חריץ באורך שליש מאורך השניצל בעומק חצי מעובי נתח העוף. עם סכין חד, יוצרים כיס מכל צד של החריץ באמצע עובי נתח העוף.
2. ממלאים את הכיסים במילוי שהוכן מראש (ביד או עם כפית).
3. טובלים כל נתח עוף ממולא משני הצדדים קודם בביצים הטרופות (עם מלח ופלפל לפי הטעם) ואחר בפרורי הלחם ומטגנים עד הזהבה.
מגיש: KerenAfik
מקור:
שתף את המתכון