חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שניצל בסגנון שלי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מגוון בטעם ומיוחד.
שניצל בסגנון שלי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מגוון בטעם ומיוחד.
הוראות הכנה
מרכיבים
1-ק"ג חזה עוף מחולק לשניצלים
3-ביצים
½-כוס קמח רגיל
1-כוס פירורי לחם
¼-כוס שמשום
1-כף אבקת מרק עוף
½-כפית מלח
½-כפית פלפל שחור
½-כפית פפריקה מתוקה
1-כף מי ברז
1-כף חרדל
אופן ההכנה
לשטוף את חזה עוף המחולק למנות ולייבש בנייר סופג.
לטרוף את הביצים בקערה , להוסיף חרדל ומים,לטרוף היטב.
לפזר את הקמח בכלי שטוח .
לפזר פירורי לחם בקערה נוספת, עם תבלינים ושומשום ולערבב היטב.
לחמם מחבת ולצקת כ ¼ כוס שמן.
לטבול בקלילות את השניצל בקמח, בביצה ובפירורים מתובלים.{להשתדל, לא טבילה עמוקה}.
להניח בשמן חם ולטגן 2 דקות מכל צד.{להבה בינונית}.
להוציא מהשמן ולהניח בכלי מרופד בנייר סופג.
הערה: להוסיף שמן בטיגון לפי הצורך, טעים מאד בתוספת פירה, בטטות אפויות{יש במאגר מתכונים שלי} או צ'יפס.
מגיש: רינת ספיר
מקור: שלי
שתף את המתכון