הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם פרוסות דקות של שייטל בקר
חצי כרובית מפורקת לפרחים
1 בצל חתוך לרבעים
חופן פטרוזיליה קצוצה גס
2 שיני שום
50 גרם פירורי לחם
2 ביצים טרופות
כפית מלח
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מעבדים במעבד מזון את הכרובית עם הבצל השום, הפטרוזיליה, פירורי הלחם והמלח ליצירת תערובת פירורים לחה. מעבירים את התערובת לקערה קטנה. מחממים את השמן במחבת.
טובלים את פרוסות הבקר בביצה ולאחר מכן בתערובת הכרובית ומטגנים היטב משני הצדדים.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
