הוראות הכנה
מרכיבים
6 שניצלים מחזה הודו
מלח
פלפל שחור
פפריקה
½ כוס קמח
2 ביצים
1 שקית צ'יפס פריך
100 גרם שבבי שקדים
שמן קנולה לטיגון
להגשה:
6 רבעי לימון בקליפה
אופן ההכנה
1. מנגבים את השניצלים במגבות נייר ומתבלים היטב במלח, פלפל שחור ופפריקה. משהים
לפחות רבע שעה
2. שמים את הקמח בקערה שטוחה וטובלים בו את השניצלים
3. טורפים את הביצים בקערה נפרדת וטובלים בה את השניצלים
4. בעזרת פטיש עץ מרסקים במכות קלות את הצ'יפס בתוך השקית, מעבירים לקערה שטוחה
ומוסיפים את שבבי השקדים, טובלים את השניצלים
5. מחממים שמן במחבת כבדה, מנמיכים את האש לבינונית ומטגנים את השניצלים משני
הצדדים. מגישים עם רבעי לימון ופטרוזיליה
6. בתאבון
מגיש:
מקור: מועצת הלול
שתף את המתכון
