חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שניצל המלכים!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון שהופך את השניצל הביתי הפשוט לחגיגה של הכנה לקראת ההתענגות האולטימטיבית. brלילדים, למשפחה, לארוחות מיוחדות וכשרוצים להרשים חברים. brכי מה כבר אפשר לחדש בשניצל... אז זה הולך ככה...
שניצל המלכים!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון שהופך את השניצל הביתי הפשוט לחגיגה של הכנה לקראת ההתענגות האולטימטיבית. brלילדים, למשפחה, לארוחות מיוחדות וכשרוצים להרשים חברים. brכי מה כבר אפשר לחדש בשניצל... אז זה הולך ככה...
הוראות הכנה
מרכיבים
חצי קילו חזה עוף, פרוס לשניצלים ונקי (במיוחד כשמכינים לילדים אם הם רואים צבע אחר חוץ מהבשר הורדרד הם לא אוכלים)
2-3 ביצים
פירורי לחם זהב
2 שיני שום כתושות
¼ כוס בירה כהה
1 כף רוטב סויה
1 כף דבש/ רוטב מייפל אורגני
תבלינים: אורגנו יבש, טימין, מעט קארי, פפריקה אדומה/חריפה, פלפל שחור ומלח
שמן קנולה לטיגון (אם ממש רוצים להרשים מוסיפי מעט שמן בוטנים)
אופן ההכנה
מערבבים את פירורי הלחם עם התבלינים(בין כפית לחצי כפית מכל תבלין לפי הטעם) ומעברים לצלחת.
טורפים את הביצים יחד עם כף סויה, כף דבש, רבע כוס בירה ושתי שני שום כתושות.
טובלים את השניצל בבלילה הנוזלית של הביצים, מעבירים לצלחת פירורי הלחם, לוחצים היטב כדי שהפירורים ידבקו ויעטפו את העוף. ככה גם הציפוי יותר פריך. הופכים צד וחוזרים על הפעולה.
מחממים במחבת את השמן לטיגון. כשהוא חם מכניסים את השניצלים ומטגנים משני הצדדים עד שהם זהובים.
מגישים עם מיונז ורוטב צ'ילי מתוק
בתיאבון
מגיש: תומר_אורקל
מקור: מקורי
שתף את המתכון